Bel ons! (0522) 464802|info@rvstruckvelgen.nl
Welkom bij rvstruckvelgen.nl

FAQ

Home/FAQ
FAQ
Retourneren

Niet gebruikte of verkeerd bestelde producten kunt u binnen 7 dagen in de originele *onbeschadigde* verpakking retourneren. Uw bedenktermijn gaat in nadat u uw bestelling heeft ontvangen.
Retourzending dienen altijd eerst via ons te worden aangemeld, De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening mits anders met ons over een gekomen te zijn.

Afhalen van uw bestelling

Als u uw bestelling wilt afhalen bij ons, kunt u dit aangeven wanneer u besteld.
U dient dit aan te geven bij het afrekenen. U kunt kiezen voor het afhalen en uw bestelling via iDEAL te betalen maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelde bestelling bij ons ter plekke te pinnen.
Het afhalen van uw bestelling is mogelijk tijdens onze openingstijden, u ontvangt van ons een E-mail zodra uw bestelling bij ons klaar ligt.
Tevens is het mogelijk bij het afhalen van uw bestelling om in overleg met ons, uw wieldoppen ook te laten monteren door ons, dit doen wij uiteraard altijd GRATIS voor u.

Levertijd

Wij werken en leveren uw bestelling zo snel mogelijk uit vanaf ons magazijn in Staphorst.
Heeft u met iDEAL betaald dan kan u uw bestelling de eerst volgende werkdag al verwachten.
Betaald u d.m.v. een overboeking ? Dan krijgt u van ons de factuur toegestuurd en na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling.

Verzending

U ontvangt een email van ons met de Track and Trace code zodra wij uw bestelling hebben aangemeld om zo uw pakket te volgen.

Betalen van uw bestelling
  • iDEAL: Uw bestelling rekent u gemakkelijk, veilig en snel af via Ideal op onze webshop
  • Betalen bij afhalen: U betaalt uw bestelling via onze pinautomaat als u de bestelling komt afhalen
Go to Top